Du är min källan till inspiration . . .

Inspiration kan man få från många håll. Många av oss känner inspiration av det jobb som vi har och med de utmaningar vi får därigenom. Många hämtar inspiration från de fritidsaktiviteter vi förkovrar oss med. Det kan vara släktforskning, ishockey, knyppling, fotboll, musik, konst . . . ja, egentligen vad som helst. Alla utav oss hämtar såklart mycket av vår inspiration hos och tillsammans med, våra nära och kära. Ofta är det nog en blandad kompott av allt detta som ger den bästa inspirationen. Åtminstone är det så för mig. Och att känna sig inspirerad med den där positiva känslan i kroppen gör att man mår så mycket bättre.

Precis nu är det just du som ger mig en stor del av min inspiration. Och det gör du genom att läsa dessa rader. Jag kunde aldrig drömma om att så många skulle besöka min blogg. Och just detta gensvar inspirerar inte bara till att skriva vidare, utan gör också sitt till för ett ökat allmänt välbefinnande.
Så jag tackar just dig för att du läst detta och för att just du inspirerar mig i mitt liv. Gijtto!

”Man tar lite härifrån och lite därifrån och joxar ihop det så blir det lagom jox.”
//
Astrid Lindgren